Little Lights


Newbornfotografie, zwangerschapsfotografie en alle portretten van onze Little Lights. Omdat ze zo snel groot worden!

Er gaat niets zo snel voorbij als de allereerste fase van onze kleinste kinderen. Niet voor niets dat newbornfotografie een heel populair pakket is bij onze klanten! Voor een newbornshoot hebben we altijd contact over hoe het gaat met moeder en de baby. De ideale tijd voor een newbornshoot ligt rond de twee weken na de bevalling. De baby is dan weer op gewicht en een beetje gewend en mama kan ook al fijn uit bed en eventueel ook op de foto met de kleine!

Tijdens de shoot passen we ons aan aan het ritme van jullie kindje. Daarom staat er een flexibele tijd voor. Je zorgt voor een warme kamer, een voeding vlak voor de shoot en makkelijke kleertjes. We gaan aan de slag met speciale doeken om de kleine in te wikkelen, zodat je kindje zich helemaal fijn en veilig voelt. Als een kindje zich niet prettig voelt, zie je dat terug, daarom nemen we alle tijd om het perfecte plaatje te maken. Tussendoor voeden en verschonen hoort er gewoon bij!

Jullie willen zelf natuurlijk ook met je baby op de foto. Daar nemen we ook een moment voor en ook de broertjes en zusjes kunnen erbij!