Gezinsfoto

Kinderfotografie en gezinsfoto’s is ons meest gekozen fotografiepakket. Alle ouders vinden het belangrijk om goede plaatjes te hebben van hun kinderen en ook van de warme band die jullie als gezin met elkaar hebben.

Voor de fotoshoot hebben we contact over jullie specifieke wensen. We bouwen de foto’s op door na te denken over de locatie, het kleurenpalet en de kleding.

Tijdens de shoot ligt de focus helemaal op de kinderen en de relatie met papa en mama. We doen leuke spelletjes en kinderen mogen helemaal zichzelf zijn. Statige geposeerde foto’s hoeft allemaal niet, jullie spelen en genieten, ik leg dat vast!


Generaties die je wilt vasthouden


Zo heerlijk als opa en oma hun lieve kleinkinderen mogen zien opgroeien. Je wilt dat koesteren en vasthouden voor altijd.

Dit is wat je bewaart, in fotoalbums, in een prachtige lijst. Foto’s leggen niet alleen de feiten vast, maar ook het gevoel. Van bij elkaar zijn, van elkaar aankijken en de grappige familie dingetjes die jullie hebben!


Groepen


.

Soms vraagt de gelegenheid van de dag om een bijzondere groepsfoto. Een team, een vriendengroep of vereniging, soms wil je gewoon al je vrienden in één plaatje!