Light Lovers


Beauty is in the eye of the beholder

Zo verliefd dat je kriebels in je buik hebt wanneer je elkaar weer ziet.. Wat een fantastische tijd is dat! Echt om in een lijstje te stoppen!

Tijdens een loveshoot gaat het om jullie connectie. Tegelijkertijd zorg ik voor een gezellig en ontspannen sfeertje, zodat het niet ongemakkelijk voelt. Want verliefdheid en ongemakkelijkheid horen zó niet bij elkaar.

Voor de loveshoot hebben we eerst contact over de locatie en de styling van de shoot. Misschien heb jij wel een idee in je hoofd of een mooi plaatje gezien. Door het van te voren goed te bespreken, bouwen we het perfecte plaatje. Styling, kleding, locatie en licht zijn bepalend voor het resultaat. En dan hoeven jullie tijdens de loveshoot alleen nog te genieten van elkaar!

Voor mogelijkheden voor een bruidsreportage, neem contact op! Ik neem heel beperkt bruiloften aan. Prijzen voor bruidsreportage zijn vanaf €950,- en minimaal 5 uur.

Loveshoot


En het is nooit te laat om een loveshoot te doen!

Er zijn zoveel redenen om je liefde te laten vastleggen. Misschien ga je trouwen en zoek je foto’s voor je kaartje. Of heb je een romantisch idee gehad met valentijnsdag en geef je een cadeaubon voor een loveshoot aan je lief.

Eerder vertelde een oudere dame met spijt dat ze met hun trouwen nooit een bruidsreportage hadden gedaan. Waarom niet nu? Liefde blijft mooi!